به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در یک پژوهش منحصر به فرد دریافتهاند شستشوی غیر مراقبتی از مرغ خام میتواند افراد را در معرض ابتلا به خطرناکترین نوع مسمومیتهای غذایی قرار دهد.
گفتنی است، براساس تحقیقات شستشوی مرغ در صورتی که توام با پاشیده شدن آب به اطراف محیط شستشو باشد میتواند زمینه ساز پراکندگی" باکتری کمپیلو باکتر" شود که این باکتری میتواند بر روی انواع سطوح، البسه، تجهیزات آشپزخانه و لوازم پخت و پز پخش گردد.
پژوهشگران هشدار میدهند همه ساله در جهان موارد ابتلای بسیار زیادی به مسمومیت با باکتری کمپیلو باکتر وجود دارد که حتی در برخی موارد در صورت عدم درمان میتواند منجر به مرگ و عوارض جانبی فراوان گردد.
کارشناسان در عین حال هشدار میدهند در بسیاری از مواقع افراد متوجه نیستند که به باکتری کمپیلو باکتر مبتلا شدهاند و تنها دارای علائمی مانند اسهال، استفراغ، درد شکم و دردهای عضلانی میشوند.
انتهای پیام/