احمد صائبی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: مصرف انواع سبزیجات و میوهها به همراه آب فراوان میتواند تشنگی فرد روزه دار را در ساعات روزه داری مدیریت کند.
وی استفاده از سبزیجات پخته در وعده سحری را توصیه نمود و افزود: مصرف کدو، هویج و سایر سبزیجات به صورت پخته به دلیل دارا بودن فیبر زیاد ماندگاری آب را در دستگاه گوارش افزایش می دهد.
این متخصص در ادامه با تاکید بر اینکه افراد روزه دار نباید مواد باقی مانده مانند آلبالو و گیلاس را در وعده سحر یا افطار استفاده کنند خاطر نشان کرد: این نوع میوهها سبب از دست رفتن آب بدن میشود بنابراین بهتر است فرد روزه دار از مصرف غذاهای پر نمک، فستفودها و غذاهای فرآوری شده خودداری کند.
به گفته صائبی مدیریت درست تشنگی و گرسنگی در افراد روزه دار میتواند سلامت بدن را حفظ کند.
انتهای پیام/