مدیرکل اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندان‌ها گفت: آمارها نشان می‌دهد که از جمعیت 220 هزار نفری زندانیان، 70 درصد متاهل و نیازمند حمایت هستند.

به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران، "حمیدرضا علی اکبری" شب گذشته(15تیرماه) در شانزدهمین جشن انجمن حمایت از خانواده زندانیان حضور یافت.

وی در حاشیه این مراسم با  حضور در جمع خبرنگاران، درباره مراکز مراقبت‌های بعد از خروج زندانیان از زندان افزود: این مراکز با آموزش و مشاوره، به اشتغال زندانی کمک می‌کنند تا وی مجددا به زندان باز نگردد.

علی اکبری افزود: در یک دوره زمانی سه ساله توانستیم، تعدادی از زندانیانی که داوطلب بودند تحت پوشش این آموزش‌ها و مشاوره، در نهایت به اشتغال دربیاوریم و شرایطی را فراهم کنیم تا زندانیان بعد از آزادی، شغلی داشته باشند و به درآمد پایدار برسند و مجددا به زندان بازنگردند.

** همچنان در انتظار اعتبار 93 هستیم

وی با بیان اینکه تا کنون 25 هزار زندانی تحت پوشش مراکز مراقبت‌های بعد از خروج قرار گرفته اند، افزود: تاکنون اعتبار مورد نیاز برای سال 93 در اختیار ما قرار نگرفته و پیش بینی می‌کنیم با کمک موسسات، نهادها و بانک‌های عامل شرایطی را فراهم کنیم و سه تا چهار هزار زندانی را بعد از آزادی، تحت پوشش قرار دهیم.

مدیرکل اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندان‌ها گفت: این آمادگی در سازمان زندان‌ها برای ایجاد 100 هزار شغل پایدار، مستمر و درآمدزا برای زندانیان وجود دارد و در این راستا افراد مورد نظر در نوبت قرار دارند و آموزش‌های لازم را برای این کار دیده اند.

وی تصریح کرد، شرایط لازم فراهم است اما متاسفانه اعتبارات از سوی دولت در اختیار ما قرار نگرفته است.

علی اکبری گفت: در واقع این اعتبار با پرداخت اقساطی که زندانیان پرداخت می‌کنند به چرخه باز می‌گردد و اعتباری که اکنون در اختیار ما قرار دارد، هفت میلیارد تومان است.

مدیرکل اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندان‌ها افزود: به ازای هر زندانی تحت پوشش، 20 میلیون تومان تسهیلات اشتغال پرداخت می‌شود.

علی اکبری در رابطه با بازگشت مجدد زندانیان به زندان گفت: 2.7 دهم درصد از زندانیانی که تحت پوشش مرکز مراقبت هستند، مجددا به زندان باز می‌گردند.

وی افزود: این رقم در مقایسه با آمار جهانی، بسیار کم است و ثابت می‌کند اگر متولیان اشتغال، اندکی به این موضوع توجه کنند این افراد اصلا وارد زندان نمی‌شدند.

علی اکبری ادامه داد: کم کاری دستگاه‌های دولتی موثر در اشتغال موجب می‌شود عده‌ای وارد زندان و خانواده‌ای متلاشی شود، بنابراین باید با یکدیگر همکاری و شرایطی را فراهم کنیم تا اشتغال برای زندانی در حین تحمل دوران محکومیت و بعد از آزادی فراهم شود.

مدیرکل اقدامات تامینی سازمان زندان‌ها افزود: اشتغال کسانی که تحت پوشش قرار دارند برای زندانیان بزرگسال است و مراقبت بعد از خروج برای زنان و کسانی که در کانون‌های اصلاح و تربیت هستند، دارای شرایط خاصی است.

**تاهل 70 درصد از زندانیان کشور

وی با بیان اینکه جمع فراوانی از خانواده زندانیان، تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی قرار ندارند، گفت: آمارها نشان می‌دهد که از جمعیت 220 هزار نفری زندانیان، 70 درصد متاهل و نیازمند حمایت هستند.

علی اکبری ادامه داد: همچنین طبق آمارها، 100 هزار خانواده زندانی نیازمند وجود دارد که باید به آنها توجه شود، بنابراین باید همه دستگاه‌ها در این راستا با یکدیگر متحد شوند.

وی افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و انجمن حمایت از زندانیان بخشی از این خانواده‌ها را تحت پوشش قرار داده‌اند، اما حدود 40 هزار خانواده زندانی نیازمند تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی قرار ندارند و نظام و حکومت باید در رابطه با آنها فکری کند، زیرا وظیفه جمهوری اسلامی ایران است که این خانواده‌ها را تحت پوشش قرار دهد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار