به گفته ی رییس هیات پزشکی ورزشی استان ، مصرف کاهو و سالاد در کنار آب ، میوه در وعده سحری، بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز بدن را در ساعات روز برای ورزشکاران تامین می کند.

به گزارش خبرنگار باشگته خبرنگاران قزوین؛


سعید اسکویی  همچنین از ورزشکاران خواست تا در ایام ماه مبارک رمضان و به منظور پیشگیری از ضعف جسمانی به مقدار کافی مواد غذایی پروتئین دار از جمله لبنیات،گوشت ، خرما و سویا مصرف کنند.

وی گفت : ورزشکاران در ایام ماه مبارک رمضان از تمرین پرفشار و سنگین بپرهیزند و دو ساعت پس از صرف افطار بهترین زمان برای پرداختن به تمرینات ورزشی است/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.