صلاحی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
صلاحی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
"سهراب صلاحی" در گفتگو با
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، با اشاره به اینکه زمانی که نمایندگان برای رای اعتماد فرجیدانا مشور میکردند، دو درخواست از وی داشتند، اظهارداشت: حفظ آرامش در دانشگاهها و تلاش برای ادامه روند خیزش علمی کشور دو درخواستی بود که نمایندگان از فرجیدانا داشتند و او پذیرفته بود؛ همچنین در آن جلسه فرجیدانا متعهد شده بود که از افراد حاشیهساز و مسئلهدار در وزارت علوم استفاده نکند.
صلاحی با بیان اینکه جهاد علمی و دور کردن فضای دانشگاه از سیاسیکاری همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده، تصریح کرد: ورود افراد حاشیهساز و فتنهگر به فضای علمی مانع فعالیتهای علمی در دانشگاههاست و وزیر علوم پیش از گرفتن رای اعتماد از نمایندگان این مسائل را متعهد شده بود.
رئیس سازمان بسیج اساتید ادامه داد: فرجیدانا بعد از گرفتن رای اعتماد از مجلس در اولین اقدام خود افرادی را برای معاونتهای وزارت علوم انتخاب کرد که دشمنی آنان با نظام، به خصوص در فتنه 18 تیر 78، کاملا عیان بود.
صلاحی با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری در دیدارشان با اساتید به این نکته اشاره کردند که دورانی در خود وزارت علوم سنگاندازیهایی برای پیشرفت علمی صورت میگرفت، اظهارداشت: حال ما شاهدیم که همان افراد در سایه در وزارت علوم به کار گرفته شدهاند، افرادی که عنادشان با انقلاب کاملا آشکار است.
وی با اشاره بر اینکه خیز علمی کشور در دهه گذشته شتاب بیشتری گرفته است، افزود: شاهدیم که امروز بسیاری از مدیرانی که در وزارت علوم و دانشگاهها به کار گرفته میشوند اهدافشان را برگرداندن فضای دانشگاهها به دوم خرداد، یا دوران وزارت مصطفی معین عنوان میکنند؛ دوم خردادی که تنها تشنج و رکود علمی را بوجود میآورد و صعود علمی در آن معنایی نداشته است.
صلاحی با بیان اینکه تنها راه هدف قرار دادن اقتدار کشور ضربه زدن به پیشرفتهای علمی و فناورانه است، اضافه کرد: امروز پیشرفتهای علمی کشور دشمنان را در رویارویی با نظام اسلامی ناتوان کرده است، لذا تنها راه نفوذ دشمن، ضربهزدن به محیطهای علمی خواهد بود و تبدیل شدن دانشگاهها به باشگاه سیاسی احزاب، خسارات زیادی را بر پیکره نظام وارد میکند.
رئیس سازمان بسیج اساتید با تاکید بر اینکه متاسفانه در مدیریت چند ماه گذشته وزارت علوم شاهد تشنج در دانشگاهها بودیم، اظهارداشت: تاکنون به علت حضور نیروهای ارزشی در دانشگاهها نتوانستند وضع دانشگاهها را به سالهای 78 باز گردانند، اما تلاش دارند که دانشگاه را به مکانی برای فعالیتهای انتخاباتی تبدیل کنند.
سهراب صلاحی در پایان خاطر نشان کرد: بارها نسبت به اقداماتی که توسط وزارت علوم صورت گرفته تذکر داده شده است و ما شاهدیم که چندین بار رئیسجمهور در شورایعالی انقلاب فرهنگی تذکر داد که برگزاری انتخابات برای انتخاب روسای دانشگاهها غیرقانونی است، اما مسئولان وزارت علوم روش خود را اصلاح نکردند، لذا بسیاری از دانشمندان جهان و دلسوزان کشور این دغدغه را دارند که ما با رکود علمی نسبت به گذشته مواجه شدهایم.
انتهای پیام/