کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک می کند و پیامی به معده می فرستد که باعث ترشح اسید هیدروكلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا می شود.

اصغر نقشی درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: با شکستن سلول های چربی، باعث کاهش وزن می شود.

وی فلفل سیاه را تحریک کننده ترشحات بزاقی دانست و تشریح کرد: فلفل سیاه فعالیت مجاری گوارشی را تقویت می كند و علاوه بر بهبود فرآیند هضم غذا، تحریک كننده ترشحات بزاقی است.

نقشی ادامه داد: در استعمال داخلی به عنوان محرک اشتها، بادشکن، گرم کننده و ضد سم و برای رفع انواعی از مسمومیت های غذایی به کار می رود.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: این ادویه هم چنین در بهبود عملكرد معده نقش مفیدی دارد.

وی با اشاره به نقش فلفل سیاه در جلوگیری از باکتری های مضر روده اظهار کرد: فلفل سیاه هم چنین خواص آنتی‌اکسیدانی بی شماری دارد به طوری که این ادویه تاثیر فوق‌العاده‌ای برای مقابله با رشد باکتری‌های مضر به ویژه در روده دارد.

نقشی از تاثیر فلفل سیاه در برطرف شدت تب و لرز گفت و تاکید کرد: برای رفع تب و لرز می توان از جوشانده آب و دانه فلفل سیاه بهره گرفت.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: فلفل ، سیاه ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.