به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری، سید کریم سجادی در جلسه ساماندهی کارگاههای تولید نیشکر در بهنمیر با تاکید بر ساماندهی کارگاههای نیشکر بخش بهنمیر اظهار داشت: برای ساماندهی این کارگاهها نیازمند برنامهریزی درست با استانداردسازی مناسب است.
وی با بیان اینکه نیشکر یکی از پایههای اقتصاد بهنمیر است،افزود: برای حفظ و رعایت مسائل بهداشتی فعالیت کارگاههای نیشکر باید منوط به اخذ مجوز باشد.
فرماندار بابلسر داشتن برند نیشکر در بهنمیر را منوط به کیفیت بالای آن برشمرد و اذعان داشت: اخذ مجوز نیز منوط بر رعایت استاندارد است.
سجادی تصریح کرد: درباره بستهبندی شکر سرخ نیز صنف قنادان شهرستان اقدامات لازم را انجام دهند./س