وی با اشاره به اینکه در تابستان میزان تعرق و دفع املاح بدن زیاد است و ممکن است در صورت عدم مصرف آب کافی صدمات بسیاری به بدن وارد شود، گفت: تنها مایعی که میتواند آب بدن را تأمین کند آب آشامیدنی است و نمیتوان آب میوه و یا نوشابه را جایگزین آن کرد.
خدام با تأکید بر اینکه در این ایام مصرف میوه و سبزیجات سالم و تازه فراموش نشود، گفت: میوهها و سبزیجات حاوی آب فراوانی هستند که به تدریج جذب میشود و با مصرف آنها میتوان آب مورد نیاز بدن را تأمین کرد.
وی استفاده از میوههای فصل همچون هندوانه، خربزه و طالبی که حاوی آب فراوان هستند و مصرف نوشیدنیهای مفیدی همچون شربت بیدمشک را توصیه کرد و گفت:
خدام بر کاهش مصرف چای، مواد کافئیندار و نوشابه در ایام ماه مبارک رمضان تأکید کرد و اظهار داشت: مصرف چای باعث دفع آب بدن میشود به نحوی که با مصرف یک لیوان چای دو لیوان آب بدن دفع میشود و این امر قطعاً بدن را در ماه رمضان با کمآبی مواجه میکند، بهتر است که در این ایام مصرف چای به حداقل برسد و ترجیحاً کمرنگ صرف شود.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان عنوان کرد: مصرف غذاهای پر حجم و چرب و سرخ شده نیاز بدن به آب را افزایش میدهد و ضرورت دارد در این ایام از مصرف چنین غذاهایی اجتناب شود./س