کارشناس مسئول سایر ماکیان سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقی گفت: از دلایل عدم توسعه و ساخت واحدهای جدید پرورش شترمرغ، بی اطلاعی سرمایه گذاران و نبود صنایع تبدیلی وابسته به پرورش شترمرغ در سطح استان است.

کمال نیکسان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.

وی تشریح کرد: پوست شترمرغ  كاربری ویژه و ممتازی در تولید كفش و دیگر وسایل چرمی دارد كه می تواند این صنعت را به یک فعالیت اقتصادی سودآور و ارزشمند تبدیل كند.

نیکسان ادامه داد: سالانه از هر شترمرغ 40 کیلوگرم و در مجموع در استان 120 تن گوشت استحصال می‌شود.

کارشناس مسئول سایر ماکیان سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي یادآور شد: میزان تولید گوشت شترمرغ از تولیدات 300 قطعه شترمرغ پرواری در استان استحصال می شود.

وی اظهار داشت: نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایین تر است.

نیکسان تاکید کرد: عدم حمايت ارگان هاي ذي ربط، بالا بودن قيمت گوشت، بالا بودن هزينه هاي توليد، نبود مراتع به منظور کاستن هزينه هاي خوراک و پايين بودن فرهنگ مصرف را مي توان از مهم ترين مشکلات پرورش شترمرغ در استان قلمداد نمود.
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: صنایع ، تبدیلی ، شترمرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.