علی رجبی، رییس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات سنتی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به افزایش رغبت به فراوردههای لبنی سنتی در ماههای اخیر گفت: شیر خام تنها به لحاظ داشتن تب مالت از نظر وزارت بهداشت مشکل ساز است، ولی منع فروش آن به جهت اشتغالزایی که برای اصناف دارد و همچنین رانتی که در آینده برای صنایع لبنی به وجود میآورد، قابل بحث است.
وی با اشاره به نیاز به فرهنگسازی درست و همچنین توجه بیشتر مسئولین به این بخش گفت: امیدواریم مسئولین با کار کارشناسی به آن نگاه کنند.
وی در ادامه از ثبات قیمت فراوردههای لبنی در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: شاهد افزایش قیمت در ماه مبارک رمضان نخواهیم بود.
رییس اتحادیه صنف فروشندگان لبنیات سنتی قیمت لبنیات سنتی درجه یک را به شرح زیر اعلام کرد:
نوع محصول
|
قیمت هر کیلو (تومان)
|
شیر فله
|
2000
|
ماست موسیر
|
8500
|
ماست چکیده
|
8500
|
ماست ساده
|
2500
|
کشک
|
8000
|
دوغ
|
1700
|
سرشیر
|
25000
|
پنیر تبریز
|
18000
|
پنیر لیقوان
|
25000
|
کره گاوی
|
35000
|