چای سبز و عصاره آن برای درمان سرطان و همچنین بیماری‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما دانشمندان تلاش کرده‌اند توضیح دهند چگونه چای سبز و عصاره آن سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان و کاهش رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، تحقیقات دانشمندان حاکی از آن است که EGCG، ترکیبات بیولوژیک فعال در چای سبز، با سرکوب آنزیم مرتبط با سرطان لوزالمعده، LDHA، متابولیسم سلول‌های سرطانی را تغییر می‌دهد.

پژوهشگران همچنین دریافتند اوگزامات (Oxamate)، داروی مهارکننده آنزیم که برای کاهش میزان فعالیت LDHA مورد استفاده قرار می‌گیرد، به همان شیوه عمل می‌کند. این دارو سیستم سوخت و ساز سلول‌های سرطانی را مختل می‌کند.

به گفته وای ننگ لی، نویسنده تحقیقات از مرکز زیست پزشکی لس آنجلس آمریکا، دانشمندان بر این باور بودند که برای درمان سرطان به یک مکانیزم مولکولی نیاز است، اما این نحقیق نشان می‌دهد که می‌توان با تغییر سیستم سوخت و ساز بدن سلول‌های سرطانی را از بین برد.

محققان با استفاده از روش متابولیکی پیچیده، دریافتند که EGCG در تعادل میزان گردش مولکول در یک مسیر متابولیکی (flux) در طول جریان سوخت و ساز شبکه‌های سلولی اختلال ایجاد می‌کند.

بر اساس این یافته‌ها، محققان به این نتیجه رسیدند که EGCG و داروی اگزامات خطر ابتلا به سرطان را با سرکوب فعالیت آنزیم LDHA و برهم زدن تعادل سوخت و ساز سلول‌های سرطانی، کاهش می‌دهد.

این تحقیقات در مجله Metabolomics به چاپ رسیده است.

انتهای پیام/م

منبع: ایسنا
برچسب ها: مشهد ، سرطان ، چای سبز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.