
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، رئیس مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان کشور با اعلام این خبر گفت : بستنی ماهی با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی کیلکا که از ماهیان با ارزش غذایی بالای دریای خزر است تولید شده است .
خانی پور افزود : این طرح تحقیقاتی هم اکنون به پایان رسیده و آماده تولید انبوه است.
وی همچنین از تولید کلوچه ماهی برای اولین بار در این مرکز خبر داد و گفت : کلوچه ماهی با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی سیم ارس تولید شده و می توان از آن به عنوان یک وعده غذایی استفاده کرد.
مجری طرح کلوچه ماهی هم گفت: کلوچه ماهی با پروتئین حدود 92 درصد تولید شده است .
عبدموسوی ابراز امیدواری کرد که کلوچه ماهی با اخذ مجوزهای قانونی و قرارداد با کارخانه های متقاضی تا 3 ماه آینده وارد بازار شود .
کلوچه و بستنی ماهی به هیچوجه بو و طعم ماهی نمی دهد ./س