احمد شاکر اردکانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان افزود : طبق این قرارداد حق بهره برداری از فنآوری های تولید این محصولات به این شرکت واگذار شد.
وی به تنوع تولیدات و مصرف داخلی و خارجی این محصولات اشاره و تصریح کرد : مصرف این محصولات برای همه اقشار جامعه به ویژه کودکان و سالمندان مفید است و میتواند به عنوان صبحانه و عصرانه مغذی مصرف شود.
شاکر اردکانی در تشریح ارزش غذایی این محصولات خاطرنشان کرد : هر کدام از این محصولات حاوی ارزش غذایی مغز پسته است و مغز پسته سرشار از چربی های غیر اشباع ، فیبر ، پروتئین ، ویتامین ها و املاح معدنی به ویژه کلسیم ، آهن و فسفر است.
وی خاطرنشان کرد : ماندگاری این محصولات غذایی بالاتر از خود محصول پسته به صورت خام است و کره پسته میتواند به عنوان پایه برای تولیدات محصولاتی نظیر سس سالاد ، بستنی و کرم کیک و کلوچه کاربرد داشته باشد.
او گفت : با تولید انبوه این مواد غذایی منطقه از تک محصولی بیرون خواهد آمد ضمن اینکه ارزش افزوده و اشتغالزایی را نیز در بر دارد.
احمد شاکر افزود : از آنجایی که محصول پسته تنها به صورت خام و یا بو داده به کشورهای خارج صادر می شد لذا این محصولات فراوری نیز قابل صادرات است و در کشورهای خارجی نیز محبوب خواهد شد.
وی گفت : هدف از تحقیقات بر روی تولیدات جانبی پسته ، پاسخگویی به نیازهای غذایی جامعه و استفاده های متنوع از این محصولات است./س