10 درصد از جمعیت شاغل در بخش کشاورزی استان در زمینه تولید کیوی فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بیش از 30 هزار کشاورز گیلانی کشت کیوی را در بیش از 4 هزار هکتار برعهده دارند و با برداشت بیش از 80 هزار تن کیوی زمینه صدور بیش از 10 هزار تن آن را به کشورهای خارجی فراهم می کنند.

علیرضا شعبان‌نژاد گیلان را از عمده ترین استان های تولیدکننده فندق ، بادام‌زمینی ، چای ، نوغان ، و مرکبات در شمال کشور اعلام کرد و افزود: در حال حاضر 317 هزار خانوار گیلانی با نگهداری از 430 هزار هکتار زمین حاصلخیز ، در زمینه تولید 2 میلیون و 500 هزار تن انواع محصول زراعی و باغی فعالیت دارند.

وی اظهار داشت : شالیکاران گیلانی هم با برداشت یک ‌میلیون و 100 هزار تن شلتوک و تولید 750 هزار تن برنج سفید در هرسال 35 درصد از برنج موردنیاز کشور را تامین می کنند .


انتهای پیام /
برچسب ها: کشت ، کیوی ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.