معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: اگر علوفه به روش صحیح و درست انجام شود در مقایسه با خشک کردن، کم ترین تلفات و ضایعات را دارد.

غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مکمل های غذایی را نیز می توان همراه با علوفه سیلو نمود.

وی تصریح کرد: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف می شود و چیزی از آن باقی نمی ماند.

عبداللّهی ادامه داد: برخلاف انبار علوفه خشک، خطر کم شدن ارزش غذایی در اثر حرارت در انبار و آتش سوزی برای علوفه سیلو شده، وجود ندارد.

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مصرف

پس مانده ها و بقایای گیاهی برای خوش خوراک شدن غذای دام با سیلو کردن امکانپذیر است.

 وی اظهار داشت: تمامی مواد خوراکی جیره روزانه را به راحتی می توان با علوفه سیلو شده مخلوط  نموده تا خوراک خوبی برای دام ها آماده شود.

عبداللّهی تاکید کرد: اثرات مصرف آب کافی و سالم موجود در علوفه سبز سیلو شده در شیرواری  دام ها مشاهده خواهد شد.
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: علوفه ، ضایعات ، صحیح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.