وی تصریح کرد: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف می شود و چیزی از آن باقی نمی ماند.
عبداللّهی ادامه داد: برخلاف انبار علوفه خشک، خطر کم شدن ارزش غذایی در اثر حرارت در انبار و آتش سوزی برای علوفه سیلو شده، وجود ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مصرف
پس مانده ها و بقایای گیاهی برای خوش خوراک شدن غذای دام با سیلو کردن امکانپذیر است.
وی اظهار داشت: تمامی مواد خوراکی جیره روزانه را به راحتی می توان با علوفه سیلو شده مخلوط نموده تا خوراک خوبی برای دام ها آماده شود.