به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران اکبر میرشکار معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی در نشست خبری امروز خود با اشاره به فرا رسیدن فصل تابستان و برنامه ریزی هدفمند برای ساماندهی اوقات فراغت جوانان و خانوادههای آنان گفت: روز شنبه 31خرداد سی و دومین اردوها و کانونهای فرهنگی کمیته امداد با حضور تعدادی از مسئولین عالی رتبه کشوری و مسئولین کمیته امداد به صورت رسمی افتتاح میشود.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد در ادامه بیان داشت:برای بحث ورود به اوقات فراغت مددجویان در تابستان در 20اردوگاه کشوری با شعار محبت، دیانت،شادابی، نوآوری و کار آفرینی میزبان 23هزار و 600 نفر از خانواده های تحت پوشش، میزبان 4هزار و 500دانشجو تحت پوشش، 22 هزار نفر از دانش آموزان و همچنین میزبان 22 هزار و 860 نفر از مادران و دختران روستایی تحت پوشش خواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه پرداختن به موضوع اوقات فراغت میتواند نتایج مثبتی به همراه داشته باشد بیان داشت: در بین 324هزار نفر افراد فعال تحت پوشش این نهاد 16 درصد اوقات فراغت خود را با مطالعه پرمیکنند، 2درصد در کانونهای فرهنگی و مساجد، درصد با تفریح و ورزش، و 2 درصد مهارت آموزی و شرکت در آموزشهای فنی و حرفه ای،19درصد در سایر موارد اوقات فراغت خود را پر میکنند که اعلام خود مددجویان و بررسیهای به عمل آمده مشخص شد که 45درصد هیچ برنامه مشخصی برای پرکردن اوقات فراغت خود ندارند.
میرشکار با بیان اینکه با هدف غنی سازی اوقات فراغت جوانان راهبردهای اساسی تنظیم شده است، به نگاه این نهاد در خصوص برنامه ریزی برای اوقات فراغت خانوادههای تحت پوشش اشاره کرد و بیان داشت: اولین و مهمترین نگاه ما به پرکردن اوقات فراغت خانواده ها است که با توجه به نیازهای فرهنگی و اجتماعی برای مناطق مختلف برنامهریزیهای مختلفی صورت گرفته است و بدلیل محدودیتهای مالی اولیتبندی را مبنای کار قرار داده و در هیچ زمانی به صورت مقطعی عمل نخواهیم کرد.
وی با بیان این که شیوه های آموزشی و محتوای آنها بومی شده است تصریح کرد: نگاه ما در برگزاری اردوها به صورت فرآیندی و مدیریت هوشمند است.
وی تصریح کرد: در این اردوها 3300 نفر از نیروهای موظفی آموزش و پرورش با کمیت امداد همکاری میکنند.
میرشکار با بیان اینکه اردوها در سه بخش محتوا برنامه و فعالیت ها برگزار میشود گفت: اردوهای خانوادگی، اردوهای ویژه ماه مبارک رمضان، اردوهای دانشجویی، اردوهای دختران روستایی از جمله اردوهایی است که در طول تابستان برگزار میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه 44درصد از مددجویان این نهاد دچار افسردگی هستند به یکی از نتایج مثبت برگزاری این اردوهای اشاره و تصریح کرد: شناسایی و رفع دغدغههای روانی و تقویت باورها و بینش مخاطبان فراگیری مهارتهای مختلف زندگی از نتایج مثبت برگزاری اردوهاست.
*راه اندازی 500 پایگاه تابستانه دانشآموزی معاون امور فرهنگی کمیته امداد در ادامه از فعالیت 107 کانون فرهنگی دائم در سراسر کشور خبر داد و گفت: این مراکز بیش از 40 هزار عضو ثابت دارند که از 150 ساعت آموزش در سرفصلهای مختلف بهرهمند میشود.
وی با بیان اینکه 500 پایگاه تابستانه در سراسر مدارس کشور با همکاری آموزش و پرورش راهاندازی خواهد شد گفت: در این پایگاهها که با منابع مالی کمیته امداد فعال میشوند 70درصد دانش آموزان تحت پوشش و همچین 30 درصد از دانشآموزان عادی در کنار هم آموزش خواهند دید.
همچنین 320 هزار متون آموزشی با محوریت ارتقای سطح سبک زندگی دینی خانواده ها منتشر شده که در بین این دانش آموزان توزیع خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به بخش جشنوارهای اوقات فراغت تابستانه خاطرنشان کرد:100هزار نفر در رشتههای مختلف هنری، ورزشی و قرآنی در سطح شهرستان تا ملی با یکدیگر رقابت میکنند.
انتهای پیام/