دمنوش‌ها از نوشیدنی‌های بسیار مقوی و پرخاصیت هستند که متاسفانه امروزه در جامعه کمتر از این دمنوش‌ها استفاده می‌گردد.

لیدا حمیدی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: دمنوش یونجه حاوی ویتامین‌های C,D,K , A و دارای اسید آمینه لازم، فیبر و پروتیئن بالا نیز هستند.

در زمان‌های بسیار قدیم برای رفع کم اشتهایی و بهبود سریع بیماری‌ها از این دمنوش استفاده می‌شده که علاوه بر آن سیستم ایمنی بدن را تصویب می‌کند و درمان مناسبی برای کم خونی است.

وی افزود: معمولا پزشکان این دمنوش را برای پیشگیری بیماران دیابتی از بالا رفتن قند خون تجویز می‌کنند و مصرف این دمنوش را روزانه یک لیوان به افراد توصیه می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین این دمنوش در انعقاد خون نقش مهمی دارد و به حفظ میزان کلیسم بدن کمک می‌کند.

برای سیستم گوارشی مفید است و از بروز ناراحتی‌هایی مانند یبوست، زخم معده و روده و حتی نفخ معده پیشگیری می‌کند.



انتهای پیام/

برچسب ها: کلسیم ، دمنوش ، دیابت ، معده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.