وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: سهم بخش معدن در اقتصاد کشور بسیار پایین و کمتر از یک درصد است و باید به 5 تا 6 درصد برسد و سهم صنایع معدنی نیز که مکمل این بخش است، باید بیشتر شود.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شاتا محمد رضا نعمت زاده در جلسه مجمع عمومی عادی به صورت فوق العاده ایمیدرو با بیان این مطلب، افزود: طبق اصل 44 باید حضور بخش خصوصی و غیر دولتی، همه واحدهای صنعتی و معدنی را فعال کنیم.
 
وی در ادامه گفت: در بخش معدن و صنایع ­معدنی، فعالیت های زیادی برای اجرا وجود دارد که البته از حضور بخش خصوصی برای اجرای طرح های این بخش استقبال می کنیم.
 
نعمت زاده گفت: ایمیدرو توانسته راهبردهای خود را بر مبنای تغییرات محیطی و ابلاغ نظرات اقتصاد مقاومتی، سیاست های دولت یازدهم و مرحله دوم هدفمندی یارانه ها بازنگری کند.
 
همچنین مهدی کرباسیان معاون وزیر و رئیس هیئت ­عامل ایمیدرو در این نشست گفت: چنانچه امکان استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای ما فراهم شود سازمان با توان و قدرت بیشتری می تواند طرح های خود را جلو ببرد.
 
وی ادامه داد: خوشبختانه مصوبات خوبی در باره تامین منابع مالی سازمان از محل 70 درصد واگذاری ها داریم که امیدواریم تحقق پیدا کند تا سازمان بتواند در مشارکت ها اقدام کند. چون سازمان از سود حاصل از درآمد شرکت ها به دلیل واگذاری آنها در قالب رد دیون محروم شده است.
 
*ایمیدرو سازمانی کوچک ولی چابک می‌شود

کرباسیان درباره تغییر ساختار سازمانی ایمیدرو اظهار داشت: با تغییر در ساختار سازمانی که مصوب و ابلاغ شد، ایمیدرو سازمانی کوچک اما چابک خواهد شد که می تواند اهداف پیش بینی شده را با قدرت مضاعف جلو ببرد.
 
وی تصریح کرد: برای بهبود روند تصویب صورت­های مالی و کاهش نواقص احتمالی این گزارش­ها، در ایمیدرو سیستم کنترل استقرار یافته و یک گروه کنترل داخلی حسابرسی نیز عملکرد مالی سازمان را به صورت مضاعف کنترل خواهند کرد.
 
جلسه مجمع عمومی عادی به صورت فوق العاده به ریاست نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، اعضای مجمع و بازرسان سازمان حسابرسی کل کشور برگزار شد و درپایان جلسه، عملکرد طرح های عمرانی این سازمان در سال مالی91 به تصویب رسید.
 
‌همچنین در این جلسه، علاوه بر راهبرد سازمانی، برنامه های عملیاتی ایمیدرو شامل فعال سازی طرح های راکد و اجرای طرح های توسعه ای جدید به تعداد 27 طرح بررسی شد و به تصویب رسید.
 
طرح های الکترود گرافیتی، تولید آلومینا از نفلین سینیت، پر عیار سازی مواد معدنی، اکتشاف در پهنه های جدید به وسعت 200 هزار کیلومتر مربع، استحصال پترولیوم کک، بهره برداری از مجتمع طلای زرشوران و اجرای فاز دوم آن، اجرای طرح های پژوهشی، ایمنی و زیست محیطی، تهیه طرح های جامع زغال سنگ و فولاد با استفاده از مشاوران بین المللی، طرح های جدید تولید فولاد و آلومینیوم و طرح های زیر ساختی از جمله طرح های مصوب بود تا پایان سال 96 تکمیل خواهد شد.
 
در این جلسه عملکرد طرح های عمرانی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع ­معدنی ایران در سال مالی 91 به تصویب مجمع­ عمومی این سازمان رسید.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار