گوشت،شیر و ... از مواد غذایی پر مصرف ایرانیان به شمار می آیند که از حیوانات تهیه می شوند اما گاهی برخی از غذاها از روده و سایر ارگان های بدن حیوانات در برخی از نقاط دنیا آماده می شوند.
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، زبان، مغز، جگر، يکي از غذاهاي پرطرفدار در ايران ميباشد اما مصرف دل و روده و معده حیوانات یکی از چندش آورترین غذاهایی است که در بسیاری از نقاط دنیا تهیه می شوند.
در اینجا می توانید تصاویری از معده و سایر اعضای درونی حیوانات که با آن ها غذا تهیه می کنند را ببینید.
با سلام تو گیلان یه غذای محلی خیلی خوشمزه هست به نام "واویشگا" که با روده گوسفند درست میشه و طرفدارای زیادی هم داره منجمله خود من.در ضمن سیرابی شیردون هم از امحا و اعشای گوسفنده خیلی هم خوشمزه اس.