مسوول شیلات جهاد کشاورزی شهرستان بروجرد گفت: سالانه یک هزار و 300 تن گوشت سفید(ماهی) در بروجرد تولید و عرضه می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان؛ اکبری افزود: این مقدار گوشت ماهی از 28مرکز پرورش ماهی سردآبی فعال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود.
مسوول شیلات شهرستان بروجرد اظهار کرد: سرانه مصرف آبزیان در کشور حدود هشت کیلوگرم است و این در حالی است که سرانه مصرف ماهی در شهرستان بروجرد حدود 8/5 کیلوگرم می باشد.
اکبری افزود: در حال حاضر ماهیان پرورشی موجود در بازار شامل قزل‎آلا، فیتوفاگ، کپور، آمور و بیگ‎هد است که این دسته از آبزیان یا به صورت زنده(قزل‎آلا) و یا به صورت تازه در مراکز خرده فروشی عرضه می‎شوند.
وی یکی از دلایل اصلی پایین بودن سرانه مصرف ماهی و فرآورده های دریایی در شهرستان بروجرد را کمبود مکان عرضه بهداشتی و استاندارد آبزیان و همچنین کمبود صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان عنوان کرد.
انتهای پیام/ب


برچسب ها: تولید ، سالانه ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.