یکی از گروه های در معرض ابتلا به یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک با خوردن پسته می‌توانند عوارض بیماری خود را کاهش دهند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بر اساس جدید ترین پژوهش‌ها مصرف پسته می‌تواند سبب جلوگیری از دیابت نوع 2 در افراد شود.
 
گفتنی است، بر اساس جدید ترین تحقیقات صورت گرفته، مصرف آجیل به میزان 60 گرم در طول روز می‌تواند سبب ترشح بهتر هورمون انسولین و همینطور کاهش قند خون شود.
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند کارشناسان اسپانیا با انجام تحقیق بر روی بیش از 54 نفر دریافته‌اند مصرف منظم پسته در طول روز توانسته سبب کاهش قند خون آن‌ها شود.
 
کارشناسان به ویژه مصرف پسته را به افرادی که در راستای ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دارند بسیار موثر می‌دانند. در پسته عناصری مانند چربی های غیر اشباع، فیبر، آنتی اکسیدان و کاروتوئید وجود دارد که می‌تواند سبب تنظیم قند خون افراد شود.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: پسته ، دیابت ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار