محمدرضا سعیدی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: جهت کنترل اضافه وزن در کودکان باید آنها را در 6 ماه اول زندگی فقط با شیر مادر تغذیه کرد و هنگامی که کودک شروع به غذا خوردن می کند، تا زمانی که گرسنه نیست، او را مجبور به خوردن و آشامیدن نکنید.
وی ادامه داد: هنگام تماشای تلویزیون از دادن غذا یا تنقلات به او خودداری کنید، کودک را وادار به اتمام غذایش نکنید و برای غذا خوردن پاداشی مانند شکلات و شیرینی برای او در نظر نگیرید و تا حد امکان برای تغذیه کودکان خود کمتر از غذاهای آماده استفاده کنید و مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده و تنقلات مانند چیپس، نمک، کیکهای شکلاتی و... را تا حد امکان کاهش دهید.
این کارشناس تصریح کرد: برای کودکان بزرگتر از 2 سال، از لبنیات کم چرب استفاده کنید. مصرف کره و خامه را به حداقل برسانید و به جای شربتها و آب میوههای صنعتی، از میوهها و آب میوههای طبیعی استفاده کنید. از سبزیهای تازه یا بخارپز و میوه تازه در کنار غذای کودک استفاده کنید.
وی در پایان اظهار داشت: برای پیشگیری از چاقی در کودکتان از غذاهای فیبر دار مانند نان سنگک، ماکارونی سبوس دار، بیسکویت سبوس دار، خشکبار، میوهها و سبزیهای خام در برنامه غذایی کودک خود استفاده کنید.
انتهای پیام/