دکتر خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بر خلاف تصور علوم، مصرف نوشابه عطش موجود در بدن را از بین نبرده، بلکه آن را تشدید میکند.
وی با اشاره به یخ بودن موادی مانند شربت آبلیمو و یا شربت آلبالو که به طور خانگی تهیه شده است، افزود: مصرف این نوع مواد در کاهش عطش ناشی از گرمای تابستان بسیار مفید بوده و توصیه میشود افراد به جای استفاده از انواع بستنی و نوشابههای خنک، خود اقدام به تهیه مواد یخی خانگی کنند.
وی همچنین در خصوص مصرف بستنی در فصل تابستان خاطرنشان ساخت: حالت یخ بودن بستنی خوب است، اما نباید در مصرف آن افراط نمود و به طور معمول هفتهای یک یا دو بار مصرف بستنی توصیه میشود تا چربیها و مواد قندی موجود در آن به سلامت بدن آسیب نرساند.
انتهای پیام/