به گزارش خبرنگار
کلینیک باشگاه خبرنگاران، در مناطق و کشورهای سردسیر و نزدیک تر به قطب، شیوع اختلال افسردگی بیشتر است.درمان این اختلال با توجه به مبنای زیست شناختی آن بیشتر با مصرف داروهای ضد افسردگی است.درمانی که شاید دور از دهن به نظر برسد اما برای اختلال موثر است،"نور درمانی" نام دارد.
بررسی ها نشان می دهند، با نظر متخصص چند روز مدام به مدت 30 تا 120 دقیقه جلوی نور لامپ فلورسنت روشن با طیف کامل یا نور سفید بنشیند.دریافت نور می تواند به روند درمان افسردگی کمک کند.
گفتنی است؛ یکی از نشانه های افسردگی حواس پرتی و عدم تمرکز است.علاوه بر این افراد در این شرایط ممکن است به مشکلات جسمانی دچار شوند. حالت هایی مانند سکوت، گریه، حالتی شبیه به بی تفاوتی و افسردگی، تغییرات دیگری نیز در فرد دیده می شود.تغییر بارز در الگوی خواب و تغییر در میزان اشتها نیز از دیگر نشانه های این اختلال است.
نتایج مطالعات نشان می دهند، نور افتاب و طول ساعت های روز می تواند در تنظیم خلق و هیجان در بعضی افراد نقش داشته باشد این در حالی است که نرسیدن نور کافی به فرد باعث چاقی و افزایش وزن نیز خواهد شد و علاقه فرد به مواد قندی و پرکالری بیشتر می شود.