علی ایرانپور گفت: بنده با واردات اصلا موافق نیستم چرا که با شرایط و تسهیلات لازم و امکان بهره‌وری از 30 درصد ظرفیت‌ خالی دامداری‌ها در کشور، خواهیم توانست در تأمین 20 درصد گوشت قرمز به خودکفایی برسیم.

علی ایرانپور، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، افزود: متأسفانه علی‌رغم وجود بسترها و شرایط لازم هنوز نتوانسته‌ایم در این 20 درصد تأمین گوشت قرمز به خودکفایی برسیم و همچنان نیازمند به واردات هستیم.
 
وی تصریح کرد: وابستگی به واردات باعث می‌شود که نوسان در افزایش و کاهش قیمت گوشت حاصل شود.
 
نماینده مردم مبارکه اظهار داشت: با توجه به اینکه ما نیازمند به واردات گوشت قرمز هستیم، کاهش واردات عامل و بهانه‌ای در افزایش قیمت‌ها شده است.
 
وی همچنین افزایش 10 درصدی وزن لاشه‌های گوسفندی را در کاهش واردات و افزایش تولید در خودکفایی حائز اهمیت دانست.
 
ایرانپور افزود: نیازسنجی، برنامه‌ریزی و جلوگیری از واردات از جمله عوامل مهمی است که باید به آن توجه کرد.
 
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: وجود برخی از واسطه‌ها در افزایش قیمت‌ها تأثیرگذار است که مسئولان مربوطه باید سودجویان بازار را شناسایی و با آنان برخورد کنند.
 
وی یادآور شد: کشورمان سالیانه حدود یک میلیون و 200 هزار تن گوشت قرمز نیازمند است که 80 درصد آن در داخل تولید و 20 الی 25 درصد آن از طریق واردات تأمین می‌شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار