سیدراضی نوری عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، افزود: مهمترین عنصر در صنعت غذا کیفیت و سلامت است و بسته بر نوع فرهنگ، اقلیم باید مجموعه شاخصه استاندارد بودن و مسائل شرعی در آن رعایت شود.
وی با بیان اینکه کیفیت در صنعت غذا باید طوری باشد که رضایتمندی مشتری را جلب کند تصریح کرد: باید به نوع بستهبندی تاریخ مصرف، شرایط نگهداری و سایر موارد چون جلوگیری از سموم و آلودگیهای محیطی در صنعت غذا توجه کرد.
نماینده مردم شوش دانیال اظهار داشت: با آزمایش بر روی مواد غذایی و تعیین شاخصههای متعدد در رعایت استاندارد، مواد اولیه و طبیعی بون در راستای سلامت فرد و جامعه باید تلاش کرد.
وی با تأکید بر بکارگیری مواد اولیه طبیعی و سالم در صنعت غذا خاطرنشان کرد: متأسفانه عدم توجه به سلامت در کیفیت مواد غذایی باعث ایجاد بیماریهای جسمانی در فرد و تهدید نظام سلامت در جامعه خواهد شد.
** ضرورت جلوگیری از ضایعات در صنعت غذایی کشور عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نگهداری از مواد غذایی باید به گونهای باشد که کمترین میزان ضایعات را دربرداشته باشد.
وی تصریح کرد: شرایط نگهداری از مواد غذایی، استفاده از سردخانه و انبار، و برداشت محصول با روشهای صحیح میتواند در کاهش میزان ضایعات در صنعت غذا حائز اهمیت باشد.
نوری یادآور شد: در صنعت غذای کشور باید به کیفیت، عرضه و بستهبندی محصول و سلامت فرد توجه کرد و مطابق با موازین شرعی و فرهنگی غذا با کیفیتی مطلوب و سالم تهیه و ضایعات و اسرافی نداشته باشد.
انتهای پیام/