صغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گل و شاخه گلدار ، میوه و تخم باقلا مصارف دارویی دارند.
وی تشریح کرد: در 100 گرم باقلا، 26 گرم پروتئین وجود دارد و می توان گفت که خوردن این ماده غذایی نیز به تامین پروتئین مورد نیاز بدن کمک می کند.
نقشی ادامه داد: در صورتی که باقلا با آب سرکه و آب پخته شود و مصرف آن با پوست درمان اسهال مزمن را درپی خواهد داشت.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: جوشانده باقلا براي ورم مثانه مفيد است.
وی اظهار داشت: در هر 100 گرم از آن، 28 گرم فیبر وجود دارد، این ماده غذایی در صورتی که با پوست میل شود می تواند به درمان یبوست کمک کند.