وی با اشاره به اهمیت تولید محصول زیتون در برنامه راهبردی توسعه بخش کشاورزی، تامین میوه و روغن زیتون سالم و بهداشتی تصریح کرد: بی توجهی به کنترل آفت مگس میوه زیتون در باغات، باعث خسارات جبران ناپذیر و همچنین کاهش کمیت و کیفیت این محصول ارزشمند خواهد داشت.
صفری تاکید کرد: با تشکیل گروههایی در بخشهای عملیات، پشتیبانی و نظارت می توان آمادگی لازم را برای مبارزه با این آفت و ریشه کنی آن انجام داد.
وی اظهار امیدواری کرد با تدوین پروتکل و برنامه های مشخص، زمان، امکانات، ادوات و ابزار و نوع تفکر حاکم بر شیوه مبارزه بررسی می شود تا بتوان در راستای اقدامات سریع و به موقع در جهت مبارزه با آفت مگس در فصل رویش زیتون گام برداشت.
صفری بر اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بیشتر به کشاورزان در زمینه اجرای به موقع مبارزه با آفت مگس زیتون تاکید و بر لزوم مشارکت و اقدام به موقع باغداران برای مبارزه با مگس زیتون و روش های موثر مبارزه با این آفت تاکید کرد.
پنج هزار هکتار از اراضی بخش طارم سفلی در شمال غربی استان قزوین زیر کشت زیتون قرار دارد که به گفته مسوولین استانی، سال گذشته آفت زیتون به بسیاری از باغات از 20 تا 80 درصد خسارت وارد کرد./ب