غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هدف از تغذیه صحیح گاو شیری، تولید شیر بیشتر و حفظ سلامت دام است.
وی تشریح کرد: گاوهای شیری برای داشتن سلامت و قدرت تولید باید مقدار مناسبی علوفه مصرف کنند.
عبداللّهی ادامه داد: روش مناسب تغذیه دام، استفاده از مقدار مناسب علوفه و کنسانتره است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: بهترین علوفه ها هم نمی توانند تمام نیاز بدن گاو شیری را تامین نمایند، بنابراین برای فراهم آوردن مواد لازم باید از کنسانتره ها در تغذیه گاو شیری استفاده نمود.
وی اظهار داشت: دامداران می توانند برای به دست آوردن بهترین میزان تولید در گاو شیری 60 درصد کنسانتره و 40 درصد علوفه(یونجه، کاه، ذرت سیلویی)را به گاو بخوانند.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: خوراندن بیش از 60 درصد کنسانتره (آرد جو، سبوس، تفاله چغندرقند)به گاو شیری باعث کم شدن تولید، کم شدن درصد چربی، ناراحتی گوارشی و مشکلات تغذیه ای می شود.