وی همچنین به امنیت استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: استاندار فعلی و قبلی و سایر مسئولان این استان و حتی اعضای کمیسیون امنیت ملی که از نقطه صفر مرزی استان سیستان و بلوچستان بازدید کردند و تا پاسی از شب در آنجا رفت و آمد داشتیم معتقدیم که هیچگونه مشکلی در این استان و جود ندارد.
رئیس کمیته امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: گاهی بحث گروههای معاند همچون جیشالعدل مطرح میشود و طبیعتا یک تحرکاتی انجام میدهند ولی این به معنای ناامن بودن استان سیستان و بلوچستان نیست.
وی تاکید کرد: در این استان نیز ممکن است مثل سایر استانهای کشور اراذل اوباش وجود داشته باشد بنابراین نمیتوان گفت استان سیستان و بلوچستان ناامن است.
محسنیثانی ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان با دو کشورِ رها شده از لحاظ امنیت مرزی یعنی پاکستان و افغانستان همسایه است بنابراین تعرضات مرزی و سواستفادههایی وجود دارد که باید در ظرف زمانی و مکانی خود پیگیری شود.
اضافه میشود، جمهوری اسلامی ایران با یک میلیون و 648 هزار و 195 کیلومتر مربع مساحت حدود 6 هزار کیلومتر مرز مشترک با کشورهای افغانستان، پاکستان، ارمنستان، ترکمنستان، ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان و همچنین حدود 2 هزار و 700 کیلومتر نیز مرز آبی در دریای خزر، خلیج همیشه فارس و دریایی عمان دارد.
انتهای پیام/