برخی از بررسی‌ها نشان می‌دهند که مصرف زیاد و بی‌رویه مواد قندی، می‌تواند خطر ابتلا به آب مروارید را به ویژه در سنین بالای ۵۰ سال تا دو برابر افزایش دهد.

حسین اسلامیان متخصص بیماری‌های چشم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آب مروارید یا کاتاراکت بیماری چشمی بسیار شایع در سنین پس از ۵۰ سال است که در آن عدسی چشم دچار کدورت می‌شود. 

وی افزود: ضربه، قرارگرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید، مصرف برخی از دارو‌ها و افزایش سن از مهم‌ترین دلایل کدر شدن عدسی چشم است. 

اسلامیان تاکید کرد: برخی از بررسی‌ها نشان می‌دهند که مصرف زیاد و بی‌رویه مواد قندی، می‌تواند خطر ابتلا به آب مروارید را به ویژه در سنین بالای ۵۰ سال تا دو برابر افزایش دهد. 

وی یادآور شد: علاوه بر مصرف بیش از اندازه مواد قندی، مصرف کورتون‌ها و وارد شدن ضربه نیز می‌تواند موجب افزایش خطر ابتلا به آب مروارید شده که این نوع آب مروارید‌ها می‌توانند به سرعت موجب کاهش دید شوند. 

اسلامیان با اشاره به اهمیت پیشگیری از آب مروارید، تصریح کرد: معاینه منظم چشم هر یک یا دو سال در افراد کمتر از ۵۰ سال و معاینه هر شش ماه یکبار در افراد بالای ۵۰ سال، بسیار مهم بوده و می‌تواند به تشخیص به موقع آب مروارید و درمان مناسب آن کمک زیادی کند. 



انتهای پیام/
برچسب ها: آب مروارید ، چشم ، کورتون ، قند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
meshkat
۰۱:۵۴ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳
شیرینی ام که گیر نمیاد که بخوریم که آب مروارید بگیرییییییییییییییییییییییم!!!!!!!!!!
آخرین اخبار