برخی از ماهی‌ها نسبت به نمونه‌های مشابه دارای خواص بالاتری برای حفظ سلامت اعصاب انسان‌ها هستند و بویژه افسردگی را از آنها دور می‌کنند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کار‌شناسان بهداشتی به افرادی که دچار افسردگی هستند، توصیه می‌کنند غذاهای دریایی را در رژیم غذایی هفتگی خود قرار دهند. 

گفتنی است، مصرف غذاهای دریایی حداقل ۲بار در هفته می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی در افراد را کاهش دهد. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، مصرف اسیدهای چرب امگا۳ می‌تواند سبب ترشح هورمون‌های شادی‌آور در مغز افراد شود. 

دانشمندان بویژه مصرف ماهی‌هایی مانند ماهی تن، ‌ ماهی سالمون و ماهی تیلاپیلا را برای کاهش افسردگی به افراد توصیه می‌کنند. 

پزشکان اغلب مصرف انواع ماهی‌ها را به صورت‌های پخته، کبابی و یا آبپز به افراد توصیه می‌کنند و از مصرف ماهی سرخ کرده به دلیل وجود روغن در آن افراد را منع می‌کنند. 

دانشمندان این نتایج را با بررسی بر روی اهالی شهر تاسمانی از کشور استرالیا میان هزار و ۴۰۰ زن و مرد بین سنین ۲۶تا۳۶ سال به مدت ۵سال بدست آورده‌اند. 

در کنار مصرف ماهی، ورزش، رژیم غذایی سالم و پرهیز از مصرف سیگار نیز می‌تواند در جلوگیری از افسردگی در افراد موثر باشد. 



انتهای‌پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار