اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان كم خونی مفید است.
وی تشریح کرد: طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از بتاكاروتن بوده كه در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود.
نقشی ادامه داد: طالبی، ادرارآور، نرم كننده (ملیّن) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: كسانی كه مرض قند دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت كنند و یا آن را مصرف نكنند.
وی اظهار داشت: گوشت طالبی برای تسكین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.