با توجه به اهمیت دولت یازدهم به بخش درمان خبرهایی مبنی بر بهره‌برداری از 6بیمارستان تامین اجتماعی در مناطق مختلف کشور به گوش می‌رسد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،‌ اگر چه وعده‌های خوبی از سوی دولت برای بخش درمان به گوش می‌رسد اما هنوز بیمارستان‌های تامین اجتماعی به علت تحت پوشش بیمه بودن با ازدحام زیادی از بیماران روبرو است اما خبر بهره‌برداری از 6بیمارستان تامین اجتماعی نویدی است به تمام بیماران و خانواده‌هایی که مجبورند ساعت‌های طولانی در بخش‌های مختلف این بیمارستان‌ها منتظر بمانند.

گفتنی است، کمبود بیمارستان تامین داستان تازه‌ای نیست اگر حتی بررسی یکبار هم گذرمان به این بیمارستان‌ها خورده باشد همیشه با سیلی از جمعیت روبرو می‌شویم و این مشکلات در بیمارستان‌های شهرهای مختلف با رنگ و بویی متفاوت روبرو است.

از طرفی خبرهای خوشی را برای بیماران شهرهای کاشان، تهران، بیرجند، ایلام، عسلویه و زابل داده شده و قرار است به زودی مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

همچنین عملیات اجرایی 3بیمارستان تامین اجتماعی در لنگرود، دزفول و یزد آغاز شده که بیمارستان یزد به عنوان مرکز انسیتوکانسر به بیمه شدگان خدمات رسانی خواهد کرد.

اما تاریخچه ساخت بیمارستان‌های تامین اجتماعی از دولت هاشمیتا دولت یازدهم تعدادهای متفاوتی همراه بوده این در حالی است که در دولت هاشمی 24دولت خاتمی 21 و در دولت احمدی‌نژاد یک بیمارستان ساخته شد.

این گزارش حاکی از آن است که: 79 بیمارستان و 300مرکز درمانی تامین اجتماعی در سراسر کشور به بیمه شدگان و مستمری بگیران خدمات درمانی ارائه می‌کنند.

گزارش از ریحانه جمشیدی
انتهای‌پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار