در برخی از غذاها قندهای پنهان و مخفی وجود دارند که برخی اصلا باور نمی‌کنند که قند در آنها وجود دارد که برای پی بردن به میزان قند موجود در هر غذایی باید اطلاعاتی راجع به میزان چربی آنها نیز داشت.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ برنج، ماکارونی و یا حتی میوه‌ها و سبزیجاتی که ما آنها را مصرف می‌کنیم از میزان قند زیادی برخوردار هستند، اما اکثریت فکر می‌کنند تنها معنی قند در مصرف شیرینی و یا شکر است، اما مطالعات اخیر نشان می‌دهند گاهی قند موجود در برخی از غذاها و یا میوه ها حتی چندین برابر قند شکر و شیرینی است.

بررسی ها نشان می‌دهند، هر ماده غذایی که حاوی میزان زیادی چربی است، در کنار آن میزان زیادی قند نیز وجود دارد که به عنوان چربی پنهان شناخته می‌شوند که با رعایت رژیم غذایی باید از مصرف زیاد آنها خودداری کرد.

گفتنی است، مصرف هندوانه و خربزه به ویژه در فصل تابستان و مصرف فست فودها و پیراشکی باعث افزایش ناگهانی میزان قند خون می‌شوند که مصرف آنها را باید کاهش داد و کاهش آنها در رژیم غذایی باعث کاهش وزن و جلوگیری از بروز دیابت می‌شود.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، از امروز با دقت در غذاهای مصرفی‌تان و در صورت دیدن چربی باید بدانید قند نیز در آن غذا موجود است، پس حواستان را کاملا جمع کنید.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار