مواد فنلی و آنتی اکسیدان آویشن با خواص ضد باکتریایی و قارچی آن ار بروز پیری زود رس جلوگیری می‌کند.

دکتر ملیکا پژوهش متخصص اکولوژی گیاهان دارویی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اساس آویشن دارای خواص ضد قارچ، ضد باکتریایی، آنتی اکسیدان، نگه‌دارنده طبیعی غذا و تأخیر دهنده پیری است.

وی افزود: روغن آویشن ضد اسپاسم و ضد نفخ است و نیز تیمول موجود در این روغن، برای آلودگی‌های قارچی و انگلی(کرم قلابدار) استفاده می شود.

این متخصص خاطرنشان کرد: همچنین این روغن گیاهی در دهان شویه‌ها، محلول‌های غرغره، خمیردندان‌ها، صابون‌ها و فرآورده‌های ضد عفونی کننده مصرف شده است.

پژوهش یادآور شد: تیمول به عنوان یک ضدعفونی کننده روی زخم و جوش‌ها مصرف می‌شود و گاهی نوع ید دار آن توسط متخصصین پوست به عنوان یک ماده متوقف کننده رشد باکتری و از بین برنده قارچ به صورت پودر، لوسیون و پماد مصرف می‌شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: آویشن ، قارچ ، باکتری ، روغن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار