- سالاد ذرت وسیب زمینی
سیب زمینی پخته شده: 500 گرم
کنسرو ذرت شیرین: 1 قوطی
شوید خشک: 1-2 ق.غ
سس سالاد: به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز: 2-3 عدد
سرکه خرما: 4-5 ق.غ
آبلیمو: 3-4 ق.غ
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را مربع مربع کرده و به همراه ذرت و فلفل دلمه ای قرمز مربع شده در درون کاسه ای مخلوط کنید سپس کل مواد دیگر را که حاصل آن سس می شود به مایع سیب زمینی و ذرت فلفل اضافه کنید و آرام هم زده و 15 دقیق در یخچال گذاشته و نوش جان کنید.
- سالاد سیب زمینی چیلی برای 8 نفر
یک کیلو و 400 گرم سیب زمینی پخته شده
225 گرم خامه ترش
150 گرم ماست
نصف پیمانه مایونز
110 گرم فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد
10 ورقه کالباس پخته و خرد شده
دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه گشنیز ریز شده
نصف پیمانه پیازچه ریز شده
نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعه های کوچک تقسیم کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط
کنید. سیب زمینی ها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد
همه تکه های سیب زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
3.کالباس ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید.
سالاد شما حاضر است.