دانشمندان گروه تحقیقاتی در سوییس با استفاده از روش‌هایی این امکان را فراهم کردند که افراد برخی از روغن‌های تقلبی را از اصل به راحتی تشخیص دهند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ ذرات مصنوعی DNA و مایع مخلوط جزء مواردی هستند که کمک کننده شناسایی کالاهای تقلبی به شمار می‌آیند و از آنجا که DNA با قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی نور و نوسانات درجه حرارت تغییر می‌کند از این رو می‌توان به راحتی روغن‌های نامرغوب و بدون کیفیت را شناسایی کرد.

در حال حاضر سیلیس و اکسید آهن که در برخی از غذاهای معمول استفاده می‌شود باعث آسیب رساندن به بافت مواد غذایی می‌شود که استفاده از ذرات DNA و بر چسب زدن آنها به مواد غذایی می‌تواند طیف گسترده‌ای از محصولات بدون کیفیت را شناسایی کند.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند، روغن زیتون که امروزه با ذرات نفت آن را تولید می‌کنند باعث ایجاد بیماری‌های شدیدی در مصرف کنندگان آن شده است که با راهکارهای نوینی می‌توان آنها را شناسایی کرد و جلوی تولید آنها را گرفت.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار