این تصاویر توده‌ی عظیم و به هم پیچیده گاز و غبار کیهانی نشان می‌دهد که ستارگان سحابی ۲۲۶۴ NGC در آن دیده می‌شوند.

به گزارش خبرنگار فناوری‌های نوین باشگاه خبرنگاران؛ تصویری از توده‌ی عظیم و به هم پیچیده گاز و غبار کیهانی نشان می‌دهد که ستارگان سحابی  ۲۲۶۴ NGC در آن دیده می‌شوند.
 
 
 تصویری از سحابی ۲۲۶۴ NGC را مشاهده می‌کنید (تصویر راست)، با زوم در قسمت پایین سحابی ستون گازی وارد سحابی مخروطی می‌شویم که بیش از ۲.۵ سال نوری گستردگی دارد. (تصویر چپ)
 
در  منطقه سحابی ۲۲۶۴ NGC، سحابی نشری قرمز رنگ برانگیخته از نور پرانرژی ستارگان تازه متولد شده‌اند که‌، با غبار تاریک میان ستاره‌ای ترکیب شده‌اند. غبارهای تاریک هم که به ستارگان داغ و جوان نزدیکند، نور آن‌ها را بازتابانده و به سحابی‌های بازتابی آبی تبدیل شده‌اند. سحابی مخروطی که در صورت فلکی تک شاخ قرار دارد برای نخستین بار به وسیله ویلیام هوشل در ۲۶ دسامبر سال ۱۷۸۵ میلادی کشف شد.
این سحابی که با نام علمی ۲۲۶۴ NGC شناخته می‌شود در فاصله ۲۷۰۰ سال نوری از زمین واقع شده است.
 
سحابی مخروطی بخشی از غبارهای اطراف خوشه درخت کریسمس را نیز تشکیل می‌دهد. قسمتی از گازهای این سحابی که در تصویر سمت چپ مشخص شده است، بیش از ۲.۵ سال نوری گستردگی دارد. 


تصویری از سحابی مخروطی که تلسکوپ فضایی هابل به ثبت رسانده است.
 
سحابی از هیدروژن‌های مولکولی سرد و گرم غباری شکل تشکیل شده که تصویر آن به وسیله تلسکوپ فضایی هابل به ثبت رسیده است. در اطراف سحابی ۲۲۶۴ NGC، خوشه درخت کریسمس، خوشه برفی و سحابی پوست روباه و سحابی مخروطی دیده می‌شوند. تمامی این سحابی‌ها در صورت فلکی تک شاخ قرار دارند، که به شکل غباری کیهانی است و زایشگاهی برای ستارگان جوان محسوب می‌شود. این سحابی نوری قرمز رنگ دارد که ناشی از پرتو افشانی نور پرانرژی ستارگان تازه متولد شده است و در کنار خود ابرهای تیره‌ای دارد.
 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار