رییس اداره تولیدات دامی شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت:نه درصد تولید گوشت قرمز استان و بیش از دوازده درصد تولید گوشت سفید و همچنین سیزده درصد تولید جوجه یکروزه استان را تامین میکند.
اکبرپور فعالیت های اصلاح نژادی بویژه اصلاح نژاد دام سنگین و توجه به تلقیح مصنوعی دام سبک و سنگین و بهسازی و نوسازی اماکن دامی و آمیخته گری کنترل شده را از اهداف استراتژیک سازمان اعلام کرد
وی توسعه کشت علوفه و توجه به کشت علوفه هیدروپونیک را در راستای تامین بخشی از نیازهای علوفه ای استان مهم قلمداد کرد وافزود: در بخش طیور اجرای پروژه بهبود مدیریت مرغ گوشتی و چالش ها و مشکلات صنعت طیور را با امعان نظر به ماده 149 قانون برنامه پنج ساله پنجم در راستای حمایت از افزایش تولید پروتئین دام و طیور یادآور شد.
اکبرپور تشکیل زنجیره تولید و توجه به اصلاح ساختار واحدهای تولیدی در راستای ارتقاء کیفی سالن های مرغداری را در جهت بهبود فرآیند و کاهش هزینه های تولید مهم ارزیابی و موفقیت صنعت دام و طیور را در تشکیل زنجیره تولید و مدیریت دام همراه با بهینه سازی سالن ها و تاسیسات واحدهای تولیدی برشمرد./ش