مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه از افزایش 161 درصدی درآمد گمرکات استان کرمانشاه در سال 92 خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


علی سعدالدین درآمد گمرکات استان در سال گذشته را 294 میلیارد و 471 میلیون و 45 هزار و 849 ریال عنوان کرد.

سعدالدین افزود: در سال گذشته 339 هزار و 411 نفر مسافر از طریق گمرکات کرمانشاه، پرویزخان و خسروی وارد کشور شده‌اند.

وی بیان داشت :، 336 هزار و 31 نفر از مسافران از طریق گمرکات کرمانشاه، پرویزخان و خسروی از کشور خارج شده‌اند.

سعدالدین خاطرنشان کرد : بستنی جایگاه نخست را در بین صادرات محصولات صنایع غذایی گمرکات کرمانشاه به خود اختصاص داد.

وی افزود: از مقدار160 میلیون و 213هزار و 767 دلار صادرات محصولات صنایع غذایی در سال 92 خبر داد و گفت: 31 میلیون و 772 هزار و 716 دلار آن به صادرات بستنی اختصاص دارد.

به گفته مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه، این میزان از حیث ارزش 20 درصدی و از نظر وزنی 16 درصد از کل صادرات محصولات صنایع غذایی گمرکات استان کرمانشاه را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه پس از بستنی، رب گوجه فرنگی رتبه دوم رادر بین محصولات صنایع غذایی استان داشته، تصریح کرد: میزان صادرات این محصول 47 میلیون و 325 هزار و285 دلار بود که این کالا نیز سهم پنج درصدی از کل صادرات استان را دارد.

سعدالدین با اشاره به صادرات 10 میلیون و 397 هزاردلاری کیک و کلوچه و نان بستنی از استان در سال گذشته، ابراز داشت: این محصول رتبه سوم را در بین محصولات صنایع غذایی استان به خود اختصاص داده‌ است./س

برچسب ها: کرمانشاه ، افزایش ، سال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.