وی افزود: پرداخت تسهیلات با نرخ سود مناسب برای سرمایه گذاران، جلوگیری از واردات بی رویه محصولات ریلی، حمایت از تولید و سرمایه ایرانی از جمله اولویت های مهم دولت در حوزه حمل و نقل ریلی است.
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی تصریح کرد: 11واگن دیگر در شرکت واگن پارس در حال ساخت بوده که تا 6ماه آینده تحویل کارفرما می شود و قرارداد 25واگن مسافری دیگر منعقد شده که کار دریافت تسهیلات برای آنها در دست انجام است.
پورسید آقایی با اشاره به ظرفیت ناوگان حمل بار شبکه راه آهن کشور گفت: این ظرفیت در سال های آینده به افزایش 2برابری رسیده و 11هزار واگن باری معادل 30سال تولید شرکت واگن پارس وارد شبکه ریلی کشور می شود.
وی افزود: با توجه به افزایش تعداد واگن های مسافری در کشور،700 واگن مسافری جدید دیگربه ناوگان حمل و نقل ریلی افزوده شده که دولت با مشوق های اقتصادی مناسب به دنبال جذب سرمایه گذار در این بخش است.
مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی تصریح کرد: در ایام تعطیلات نوروز حدود یک میلیون و 820هزار مسافربا شبکه ریلی کشور جابه جا شدند که نیمی از این مسافران در محور مشهد مقدس تردد کردند.
پورسید آقایی با اشاره به چرخه اقتصادی کشور گفت: مهم ترین نقطه چرخه اقتصادی کشور سودآوری بوده که دولت با سیاست های کلان خود به دنبال ایجاد بسترهای سودده در شبکه حمل و نقل ریلی کشور است.
وی افزود: در کشور سالانه حدود 700 میلیون تن بار حمل می شود که سهم راه آهن از این جابه جایی تنها 32میلیون تن بوده که در صورت اختصاص درآمدهای ناشی از حامل های انرژِی و یارانه ها، توسعه متوازن اقتصادی در شبکه حمل و نقل ریلی شکل گرفته و سرمایه گذاران رغبت بیشتری برای سرمایه گذاری پیدا می کنند.