مدیر کل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش گفت: رسالت ما این است که شخصیت حضرت زهرا(س) را متناسب با مقتضیات زمان برای نسل جوان مناسب سازی کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، مهناز احمدی، مدیرکل امور بانوان وزارت آموزش و پرورش در جشن میلاد کوثر ضمن اشاره به اینکه زنان در عرصه‌های اجتماعی قبل و بعد از انقلاب حضور چشمگیری داشتند گفت: در عرصه دفاع مقدس مادران و همسران سرآمد بودند و در عرصه‌های ورزشی، سازندگی، مدرسه‌سازی اگر باور و فرصت حضور خانم‌ها وجود داشت بانوان با انرژی مضاعفی در برنامه‌ها شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: خانم‌ها در عرصه‌های تصمیم‌گیری و مدیریتی گله‌مند هستند زیرا یا شرایط فراهم نبوده و یا اینکه آقایان به این نتیجه نرسیدند که خانم‌ها در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها می‌توانند حضور داشته باشند.

احمدی همچنین افزود: آنجایی که قرار است مقام زن و حضرت زهرا(س) تکریم شود همه نویسندگان و شعرا به بهترین وجه از زنان یاد می‌کنند اما در عرصه عمل که مدنظر خانم‌ها است این امر کمتر دیده ‌می‌شود.

مدیرکل امور بانوان همچنین تصریح کرد: مردان فرهیخته ما چه بخواهند چه نخواهند خیلی از نیازهایی که زنان می‌توانند درک کنند را خداوند در وجودشان قرار نداده است.

وی اضافه کرد: در بحث مدیریت‌ها و تصمیمگیری‌ها آنچه که مورد بحث است و می‌بایست برای یک بار حل گردد مسئله برنامه‌ریزی برای تربیت نسل جدید و اجرای اهداف تعلیم و تربیت کشورمان است.

احمدی همچنین گفت: رسالتی که برعهده مااست که متناسب با مقتضیات زمان شخصیت حضرت زهرا(س) را برای نسل امروز مناسب‌سازی کنیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امیدوارم که بتوانیم ابعاد مختلف شخصیت حضرت زهرا(س) را شناسایی و حق ایشان را ادا کنیم و به نسل جوان بفهمانیم که حجاب برای حضور اجتماعی زن است و اگر قرار بود زنان در جامعه حضور پیدا نکنند حجاب نیز معنا پیدا نمی‌کرد جوانان ما اعم از دختر و پسر می‌بایست حجاب را به عنوان یک زینت تلقی کنند.

مدیر کل امور بانوان در آموزش و پرورش همچنین عنوان کرد: در آموزش و پرورش در مدرسه باید به گونه‌ای رفتار کنیم که نسل جوان ما پذیرش بحث و برنامه‌هایی که از ائمه اطهار برایشان مطرح می‌کنیم را داشته باشند.

وی در ادامه در خطاب به وزیر آموزش و پرورش به نمایندگی از خواهران گفت: زنان فرهنگی و دختران دانش‌آموز و مادرانشان که جامعه هدف بستر امور زنان نیز هستند نیازمند اصلاح نگرش‌ها و همچنین اصلاح ساختار می‌باشند این اصلاح نگرش می‌بایست از سطح سخت شروع گردد و به مدرسه ها و استان‌ها برسد و اصلاح ساختار هم مربوط به رفع مشکلاتیست که سبب می‌گردد خانم‌ها حضور کمتری در عرصه‌های اداری و تصمیمگیری و تصمیم‌سازی‌ها داشته باشند بنابراین دست یاری جهت همکاری و ارائه راه حل‌هایی که معطوف به نظام آموزشی و نظام تعلیم و تربیتی باشد و همچنین متناسب با سیاست‌های کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد دراز می‌کنیم تا بتوانیم صاحب ارتقای زنان در سطح جامعه باشیم.

انتهای‌پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار