بیش از نود درصد ارزش افزوده زنبور عسل در تولید مرکبات است

رییس اداره تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری گفت بیش از نود درصد ارزش افزوده زنبور عسل را در تولید میوه مرکبات و ده درصد دیگر را مربوط به زنبور عسل و سایر فرآورده های آن عنوان کرد.

اکبرپورافزود: گرده افشانی زنبور عسل با انتقال مکانیکی گرده گل از قسمت پرچم به قسمت کلاله و مادگی گل صورت می پذیرد و تاثیر زنبور عسل در امر تلقیح گل ها و شکوفه ها بویژه در گیاهان زراعی و مرتعی و باغات میوه قابل توجه است.

وی با بیان اینکه عمل گرده افشانی بوسیله باد، آب، جاذبه زمین، جانوران و حشرات، بویژه زنبور عسل انجام می گیرد، نقش زنبور عسل را در بین کلیه عوامل 96 درصد اعلام کرد و گفت: نود درصد ارزش افزوده زنبور عسل در تولید میوه مرکبات و ده درصد دیگر مربوط به زنبور عسل و سایر فرآورده های آن شامل موم و پره موم، ژل رویال، تولید زهراست.

وی از باغداران و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی خواست از این فرصت و نقش زنبور عسل حداکثر بهره برداری را داشته باشند./ش


برچسب ها: زنبور ، تولید ، مرکبات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.