رییس اداره تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری گفت بیش از نود درصد ارزش افزوده زنبور عسل را در تولید میوه مرکبات و ده درصد دیگر را مربوط به زنبور عسل و سایر فرآورده های آن عنوان کرد.
اکبرپورافزود: گرده افشانی زنبور عسل با انتقال مکانیکی گرده گل از قسمت پرچم به قسمت کلاله و مادگی گل صورت می پذیرد و تاثیر زنبور عسل در امر تلقیح گل ها و شکوفه ها بویژه در گیاهان زراعی و مرتعی و باغات میوه قابل توجه است.
وی با بیان اینکه عمل گرده افشانی بوسیله باد، آب، جاذبه زمین، جانوران و حشرات، بویژه زنبور عسل انجام می گیرد، نقش زنبور عسل را در بین کلیه عوامل 96 درصد اعلام کرد و گفت: نود درصد ارزش افزوده زنبور عسل در تولید میوه مرکبات و ده درصد دیگر مربوط به زنبور عسل و سایر فرآورده های آن شامل موم و پره موم، ژل رویال، تولید زهراست.
وی از باغداران و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی خواست از این فرصت و نقش زنبور عسل حداکثر بهره برداری را داشته باشند./ش