به گزارش
حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، "آیتالله مکارم شیرازی" صبح امروز در دیدار با دکتر شجره، مدیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی گفت: اسلام دارای کاملترین نگاه به مسئله صلح و حقوق بشر است و فعالان فرهنگی و دینی باید سعی کنند ارزشهای متعالی اسلام را برای جهانیان به بهترین شکل ممکن شرح دهند.
غربیها نمیتوانند برای ما تکلیف تعیین کنند وی افزود: غربیهای نمیتوانند برای ما قیمت و هویت در محیطهای بینالمللی تعیین کنند؛ زیرا ارزشمان را خودمان تعیین میکنیم و ما پاسدار ارزشهای دینی و اسلامی خود هستیم و روی آن اصول نیز پایبند خواهیم بود.
آیت الله مکارم شیرازی اظهار داشت: یکی از مشکلات بزرگ جهان اسلام، تکفیریگری و افراط است، افراط در هیچ حوزهای کار پسندیدهای نیست؛ چه شیعه باشد چه سنی، همه باید از افراط و افراطیگری پرهیز کنند.
وی ادامه داد: برخی از گروههای شیعی، با مسایلی مثل قمهزنی موجب ایجاد نگاه منفی به شیعیان شدهاند که باید رفتارشان را اصلاح کنند؛ متاسفانه به آثار منفی این کار توجه ندارند، آنها حتی با این کار بین شیعیان نیز تفرقه ایجاد میکنند.
کامل ترین حقوق بشر در اسلام معظم له عنوان کرد: دین مبین اسلام در مسئله حقوق انسانها بهترین و کاملترین نگاه و چارچوبها را ارائه کرده است که در آن حقوق همه انسانها و موجودات لحاظ شده است.
آزادی در غرب دروغ است وی با اشاره به دوگانگیهای رفتاری و نقلی از سوی غربیها در موضوع حقوق بشر گفت: آنها از آزادی بیان سخن میگویند ولی متاسفانه کسی در غرب اجازه ندارد در رابطه به بسیاری از موضوعات که به نفع آنها نیست، مثل هولوکاست صحبت کند، آزادی از نظر آنها یعنی، آن چیزی که به نفع آنها باشد و اگر به ضرر آنها بود، آزادی نیست.
معظمله عنوان کرد: غربیها، بر موضوعاتی که به نفع آنهاست سریعا میگویند که اجماع جهانی بر این است که فلان تصمیم گرفته شود یا فلان کشور تحریم شود؛ ولی از نظر آنها اجماع جهان همان چند نفر محدودی است که به همراه آنها پشت میز مینشینند و برای دیگران تصمیم میگیرند.
مواضع دوگانه غرب در برابر عفاف و حجاب آیتالله مکارمشیرازی به تضادهای برخورد غربیها در موضوع آزادی و حجاب اشاره کرد و افزود: غربیهای در موضوع حجاب، مواضع گنگی دارند از طرفی بر آزادی انسانها تاکید میکنند و از طرفی مانع از حضور افراد با حجاب در مدارس و مراکز میشوند.
این مرجع تقلید عنوان کرد: فعالان حقوق بشر اسلامی که با شناخت از فرهنگ غرب و احاطه کامل به معارف اسلامی در این زمینه فعالیت میکنند یک رسالت مهم به عهده دارند و آن هم تدوین منشور حقوق بشر اسلامی است، تا هم غربیها با این مفاد آشنا شوند و هم خود مسلمانان و فعالان حقوق بشر اسلامی با هدفی از پیش تعیین شده و تدوین شده به فعالیت در این عرصه ادامه دهند.
وی ادامه داد: درست است که این کار، کار بسیار عظیمی است، ولی این مراکز باید با همفکری و مشاوره با بزرگان و صاحبنظران مباحث معارف اسلامی و حقوق اسلامی نسبت به تدوین این منشور اقدام کنند که از مهمترین کارهای این عصر است.
انتهای پیام/