به گزارش حوزه
احزاب باشگاه خبرنگاران، حزب مؤتلفه اسلامی درباره قطعنامه اتحادیه پارلمان اروپا بیانیهای را منتشر کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است: پارلمان اروپا در اقدامی گستاخانه و بی شرمانه قطعنامهای مداخله جویانه علیه جمهوری اسلامی ایران صادر و نوکری خود نسبت به آمریکا و رژیم صهیونیستی را به اثبات رساند. گرچه پارلمان مذکور تشریفاتی و فاقد جایگاهی مؤثر در مناسبات بین المللی است و در طی چند دهه گذشته پاتوق منافقین تروریست ضد جمهوری اسلامی و یا صهیونیستهای نژادپرست بوده است ولی برای اتحادیه اروپا و سران این اتحادیه که درقالب 1+5 در حال مذاکره با ایران هستند و پس از پیروزی آقای دکتر حسن روحانی در انتخابات سال 92
برای تبریک به وی صف کشیده و هیئتهای اقتصادی خود را برای تعامل اقتصادی با جمهوری اسلامی فرستاده اند این نوع برخورد پارلمان اروپا وقیحانه وشرم آور خواهد بود زیرا
1ـ اروپا نباید فراموش کرده باشد که دستانش به خون هزاران شهید بمباران شیمیایی صدام علیه مردم عراق و ایران توسط بمب های شیمیایی اروپایی آغشته است.
2ـ اروپا نباید فراموش کند که تاکنون 48 رأی حقوق بشری علیه فرانسه در دادگاه حقوق بشر اروپا صادر شده است.
3ـ اروپا نباید فراموش کرده باشد که امروز تظاهرات سیاسی مردم مظلوم بحرین توسط تانکهای آلمان سرکوب میشود.
4ـ اروپا نباید گزارش کمیته مبارزه با اشکال تبعیض علیه زنان سازمان ملل علیه فرانسه را بخاطر خشونت و بدرفتاری نسبت به زنان و قاچاق آنان در آن کشور را نادیده بگیرد.
5ـ اروپا نباید محکومیت اتریش توسط دادگاه حقوق بشر اروپا را بخاطر نقض حقوق بشر و رفتار نامناسب با پناهندگان و زنان و کودکان را نادیده بگیرد.
6ـ اروپا نباید بازرسیهای مکرر از انگلیس را بخاطر نقض مکرر حقوق بشرنادیده بگیرد.
اروپایی که بخاطر روسری داشتن چند دختر جوان مسلمان مانع از تحصیل آنان در دانشگاه فرانسه میشوند، اروپایی که بخاطر توهین یک وکیل به دادستان یونان او را محکوم میکند، اروپایی که با گستاخی برخلاف ماده 19 اعلامیه حقوق بشر قانون آزادی اصلاحات در جهان را نادیده گرفته و شبکههای ماهوارهای ایران را قطع میکند، اروپایی که رژه گاردی را بخاطر زیر سئوال بردن هلوکاست سالها محکوم به زندان میکند، چطور به خود حق میدهد راجع به حقوق بشر و دفاع از آن حرف بزند.
آیا کارنامه سیاه و ننگین نقض حقوق بشر توسط کشورهای اروپایی قلب هر انسان آزاده ای را بدرد نمی آورد. دیکته نویسان این قطعنامه در پارلمان اروپا تصور کرده اند که ایران اسلامی اوکراین است که عوامل خود را برای براندازی حکومت قانونی آنجا به میان معترضین بفرستند و کودتا راه بیاندازند، آیا این عربده کشان که الکل، مغزهایشان را بیمار ساخته ندیدند که ملت ایران با سفارتخانههای مداخله گرانه آنها در فتنه 88 چه کرد؟ آیا فرد عاقلی در پارلمان اروپا پیدا نمیشود که به آنها بفهماند ملتی که در سی و پنجمین سال انقلابش اینگونه روی آرمانهایش ایستاده اجازه دخالت به بیگانگان در امور داخلی اش را نمیدهد.
آیا پارلمان اروپا در دست استعمارگران قرون وسطی است که توهم آمیز، به ملت غیور و مقاوم و مستقل ایران چنین دستورات زشت و قبیحی میدهند که سران فتنه را آزاد کنید، همجنس بازی را آزاد کنید، انجمن صنفی روزنامه نگاران را بازکنید، به احمد شهید مزدور منافقین و رژیم صهیونیستی اجازه ورود دهید؟
مگر ملت ایران که 35 سال پیش انقلاب کرد از شما اجازه و دستور گرفت که امروز بخواهد به خواسته های احمقانه شما عمل کند؟
کدام موضع منفعلانه مسئولین ایران چنین توهمی را در شما پدید آورده که با چند جلسه مذاکره به خود حق می دهید اینگونه با ملت بزرگ ایران سخن بگویید؟
شما که صدای ورشکستگی اخلاقی و اقتصادی و سیاسی تان را دنیا می شنود و در اقتصاد و فرهنگ و اخلاق و نظام سیاسی وارد کوچه بن بست شده اید چگونه جرأت می کنید ملت آگاه و بیدار و هوشیار و آرمانگرای اسلامی را بسوی منجلاب خود دعوت کنید؟
حزب مؤتلفه اسلامی با اعتقاد به اینکه پارلمان اروپا از جایگاه اثرگذاری در اتحادیه اروپا برخوردار نیست ضمن محکوم کردن قطعنامه صادره اعلام میدارد.
1ـ دفاع پارلمان اروپایی مستعمره صهیونیسم از فتنه گران و قاچاقچیان و روزنامه نگاران مزدور بر جرم آنها خواهد افزود و وابستگی آنها به بیگانه را بیشتر اثبات خواهد کرد.
2ـ بزودی نمایشگاهی از کارنامه ننگین نقض حقوق بشر در اروپا توسط بسیج مقاومت ایران برگزار و همه می توانند از نزدیک دلایل و مستندات نقض حقوق بشر در اروپا را مشاهده نمایند.
3ـ دولت و مجلس ایران نباید اجازه ایجاد دفتری به اتحادیه اروپا در ایران بدهند مگر اینکه اتحادیه رسماً از این بیانیه برائت جسته و از ملت ایران عذرخواهی کند.
4ـ تا وقتی نماینده حقوق بشر سازمان ملل تغییر نکرده و به فرد مستقل و منصفی سپرده نشده، اجازه ورود به ایران نخواهد داشت.
5ـ انتخابات در ایران براساس بالاترین استانداردهای دمکراتیک و اسلامی برگزار شده و میشود و قضاوت غرب و دشمنان این ملت در رد یا تأیید آن تغییری در ماهیت آن ایجاد نمیکند.
6ـ اقدامات غرب در قبال حسن نیت ایران در مذاکرات اخیر هسته ای اعم از برداشتهای دو گانه از توافقنامه و ادامه تهدیدات نظامی و عدم پذیرش نماینده جدید ایران در سازمان ملل و ملاقاتهای خلاف قوانین دیپلماتیک هیئتهای اروپایی با عوامل دخیل در فتنه 88 و دستور گرفتن های تیم مذاکره کننده غرب از صهیونیستها، این تردید را افزایش میدهد که غربیها بدنبال تکرار موضع سال 2003 خود در قبال ایران هستند تا بار دیگر ایران را به اتهامات واهی دیگری در افکار عمومی محکوم کنند.
7ـ مجلس شورای اسلامی لازم است نسبت به سطح روابط ایران و اروپا تجدید نظر مناسب نماید.
بنابراین لازم است دولت و مجلس و ملت ایران با هوشیاری و ایستادگی به مقابله با تهدیدات جدید دشمنان برخاسته و اجازه ندهند دسیسه جدید آنها جامعه عمل بپوشد.
مرکز امور بین الملل حزب مؤتلفه اسلامی
انتهای پیام/