کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: پتاسيم ماش فراوان است، بنابراين مصرف آن براي مبتلايان به پرفشاري خون، توصيه مي‌شود.

اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: دانه ماش، حاوي بسياري از مواد مورد نياز بدن است و در عين حال کالري کمي دارد.

وی تشریح کرد: ماش به علت دارا بودن ويتامين آ و د نيازهاي بدن ما را تامين مي‌کند و براي تقويت اعصاب و بينايي مفيد است.

نقشی ادامه داد: میزان اسید فولیک ماش بسیار بالاست بنابراین خوردن آن برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی بسیار مفید است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ماش از نظر منگنز و سلنيوم که خاصيت آنتي‌اكسيداني دارند، نيز غني است و مصرف آن موجب پيشگيري از بيماري‌هاي مزمن مي‌شود.

وی اظهار داشت: ماش زودهضم بوده و از آنجا که ماده غذايي متعادلي است مصرف آن به ديابتي‌ها توصيه مي‌شود.

نقشی از مزایای استفاده از جوانه ماش گفت و تاکید کرد: استفاده از ماش به شكل جوانه خواص آن را چند برابر مي‌كند؛ چراكه فرآيند جوانه زدن باعث مي‌شود همه مواد مغذي به‌ ويژه آهن افزايش يابد./س
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: پرفشاری ، مصرف ، ماش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.