افزايش كمي و كيفي صنايع استراتژيك از طريق مشاركت نقش مهمي در جهت افزايش صادارات ايفا مي‌كند.

ايرج نديمي عضو كميسيون اقتصادي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: با افزايش توليد نياز واردات كاسته و با مازداد آن امكان صادرات فراهم مي‌شود.

وي در اين رابطه افزود: با افزايش كمي و كيفي توليدات، صادرات فراهم مي‌شود و بازار چند صد ميليوني كشورهاي همسايه و ديگر كشورها را مي‌توانيم در اختيار بگيريم.

این نماینده مردم در مجلس نهم اظهار داشت: اقتصاد مقاومتي از منظر درون‌نگر در جهت ميزان توليد و از منظر برون‌نگر در جهت تأمين نيازهاي ديگران در بازار هدف است.

وي تصريح كرد: با اين رويكرد ارزآوري، اشتغال، توليد و افزايش صادرات براي كشور حاصل مي‌شود.

نديمي افزود: اوراق مشاركت در بحث تأمين مالي، مسير توليد را به طور هدفمند به توليد و اشتغال و صادرات هدايت مي‌كند.

*بوروكراسي اداري مانع سرمايه‌گذاري در بخش صنعت 

در ادامه ناصر موسوي دیگر عضو كميسيون اقتصادي مجلس شورای اسلامی در خصوص پویایی صنعت کشور به خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: بايد مراحل سرمايه‌گذاري در كشور آسان‌تر شود تا آنها به دليل راه مشكل دريافت مجوز از سرمايه‌گذاري صرف‌نظر نكنند.

وي افزود: بايد شرايطي را فراهم كرد تا پول مولد در جامعه افزايش يابد تا زمينه اشتغال و چرخه توليد در صنعت فراهم شود.

موسوي تصریح کرد: بايد در صنايع استراتژيك توليد را افزايش دهيم تا بازار داخل اشباع شود، همچنين صنايع مادري كه توانايي تغذيه ديگر صنايع را دارند گسترش دهيم تا پويايي صنعت را به ارمغان آورد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: فعال شدن در صنايع مادر راهي است كه تحريم‌ها و تهديدهاي دشمنان را مهار مي‌كند و خودكفايي را به ارمغان مي‌آورد.

وي در پايان اظهار داشت: گسترش سرمايه‌گذاري در صنعت فولاد از اهميت قابل ملاحظه‌اي برخوردار است به اين دليل كه، توانايي تغذيه صنعت خودروسازي، ساختمان‌سازي و صنعت‌هاي ديگر را به همراه دارد./ذ

انتهاي پيام/
برچسب ها: صادرات ، تولید ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار