برلیانت بزرگمهر متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: از آنجایی که سلامت مسافران در گرو تغذیه سالم، خوردن و نوشیدن غذاهای خوب و تازه است میتوان سفری خوب و سالم را با غذاهای سالم تجربه کرد.
وی گفت: غذا خوردن در بین راه و وسوسه چشیدن غذاهای محلی در صورت آلوده بودن خطرات زیادی برای سلامت مسافران به همراه دارد که میتوان جهت جلوگیری از ابتلا به انواع بیماریها در طول مسافرت از انواع میوههای تازه به جای لواشکها و تنقلات به عنوان میان وعده استفاده کرد.
وی گفت: حد الامکان از غذاهایی که در منزل طبخ می شود استفاده شود.
وی در پایان گفت: از آنجایی که اشتهای برخی افراد در مسافرت زیاد میشود نباید از هر مواد غذایی نا سالمی چشید چرا که سلامتی افراد را به خطر میاندازد.
انتهای پیام/