تغذیه انسان عامل اولیه"سرطان‌ها" بوده و در ابتلا به دیگر سرطان‌ها نقش دارد.

دکتر پیام آزادی متخصص انکولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: تغذیه انسان عامل اولیه‌ی یک سوم از سرطان‌ها می‌باشد و در ابتلا به دیگر سرطان‌ها نیز نقش به‌سزایی دارد.

وی افزود: غذای انسان به طریق گوناگون به مواد شیمیایی آلوده می‌شود که عمده‌ی این مواد شیمیایی سرطان‌زا می باشند.

وی ادامه داد: مهم‌ترین شیوه‌هایی که موجب آلودگی مواد شیمیایی می‌شود استفاده از کودهای شیمیایی در کشاورزی، استفاده بی‌رویه از داروها، استفاده از موادنگهدارنده‌ی مواد غذایی، بسته‌بندی مواد غذایی با استفاده از مواد پلاستیکی و مصرف طعم‌دهنده‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: برای کاهش خطر ابتلا به سرطان از طریق تغذیه باید سیاستگذاری برای کاهش ورود مواد شیمیایی به مواد غذایی انجام شود.

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار